Stuff

Go!Cam za PSP

Yey, pred 2 dmevi sem kupil kamerco za PSP in se malo poigral z njo. Kar takoj povem da sem zelo pozitivno presenecen nad kvaliteto slik glede na to, da je samo 1.3 mega pixla kar se pravi da sliko gradi miljon tristo pikic. Na zalost nimam moje 1GB kartice Memory Stick PRO Duo ampak navadno 32MB ki se jo dobi u value packu. S to kartico ne mores narediti posnetkov locljivosti 640×480 ampak samo 320×240 (ce se ne motim, zdej se mi ne da pogledat 😛 ) u glavnem tu vam dam par nekih slikic lih tolko da vidiste kaksne kvalitete so. Ene so 1280×960 (MAX resolucija slik) ene pa so 480×272 (resolucija PSP ekrancka).

Meni je zelo super ker moja mama ima vedno digitralca s sabo in ko meni kaj rabi ga nimam pri roki. Stvar je zelo mickena kar je potencial da ga kje zgubis, zraven pa se dobi plasticen etui v katerega lahko kamerco spravite da se ne poskoduje. V glavnem zadevca je super in stane samo 50€ (ce se ne motim sem kupil zadnjo al pa tudi ne ker v vetrini ni bilo nobene druge 😛 )

To je u bistvu tudi razlog da nisem se dokoncal opisa za Ninja Gaiden Black katero sem koncal in zadnje case je vedno kolega pri meni in nabijamo Guitar Hero 2 😀

Have Phun Yall!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s