Stuff

Izpiti za vozila

Ehh sem sou delat zdravniski pregled, ker sem imel namen nardit izpit za kamijon. Use je uredu in prav samo, ko sem bil pri pregledu za oci (ce ne veste se gre to k okulistu 😛 ) in tam baje nisem vidu neki globinske slike. Pol sem sou danes do ene druge okulistke, da potrdi ce je to res. In res je. Ne vidim globinskih slik, kaj zdaj to pomeni.

Jst ko sem bil majhen sem skilu oz. lahko tudi zdej skilim, ce hocem. U glavnem, moji mozgani ne znajo zdruzit sliko katero vidim na obeh oceh. Se pravi, na levem ocesu sem videl eno crtico, na desnem tudi eno vendar na desnem je bila malo zamaknjena. Ko pa pogledam z omebi ocmi sta bile 2 crtici skupaj. In zdej ne morem naredit izpit za C kategorijo (za kamijon).

Ampak  lahko naredim izpit za A (za motor) hehe to pa bo naslednje leto. Se vedno pa ne razumem te logike. Jst imam izpit za B, se pravi za avto in to ze 3 leta in normalno vozim, use lepo vidim, vidim kolko sem od koga oddaljen, vidim na dalec, vidim na blizu use. Ampak za kamjon pa ne morem, in ni mi lih cisto jasno zakaj, ampak naj bo. Rajsi kot da pol naredim kaksen kazin na cesti in se komu drugemu kaj naredim.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s