Stuff

Ghost Recon Advanced Warfighter (1 & 2)

Igro sem že od samega začetka igral v Co-Op načinu preko interneta s kolegom. Že od samega zašetka samo problemi. Ok, najprej kar me je najbolj motilo. Ker sem bil jst host (se pravi tisti, ki starta igro na katerega se nekdo poveže) sem pač bil Ghost Leader. S sabo imaš še 3 kolege. Seveda eden od teh je bil moj prijatelj. Tako sva bla jst, on in še 2 bota (se pravi ju je PC upravljal). Ker je v teamu lahko samo 1 ghost leader lahko samo en upravlja vse, se pravi moj prijatu je bil zraven samo za streljat in bit moralna podpora. Nobenega resnega, večjega pomena ni imel v igri. Ampak ok, ker večinoma igrava skupaj streljačine preko interneta, nas to niti ni prav preveč motilo.

Največji problem v igri je sledeč. Mape so dokaj velike in nasprotnikov je kar veliko (če bi jst, kot terorist, imel kakšnega talca bi sigurno postavil celo armado v območje) a nas je bilo samo 4. Igra dokaj simulira realno streljanje. Se pravi če te enkrat oz. dvakrat zadanejo takoj umreš.

V GRAW 1 je to velik problem. Ko te ubijejo nadomestiš enega od ostalih 2h, ki jih je PC vodil. Dosti krat se zgodi, da se kam zataknejo in ostanejo zeeeelooo zadaj. Dosti krat se tudi zgodi, da moraš skoraj na koncu misije obdržat določeno območje, da te pač pridejo rešit. Takrat ponavadi umreš ker ti pridejo iz vseh strani.

Ta problem so nekako rešli v dvojki. Enkrat ko te ubijejo dokler je drugi človeški igralec še prisoten u igri se lahko spet spawnaš (se pomovno rodiš) ampak na namesto enega od ostalih 2 ampak kot ti. Tako vas je dejansko ves čas 4. Največkrat pa vas hkrati oba ubijejo in potem motaš spet ponovno celo stopnjo od začetka kar zelo najeda, ko porabiš dosti 10 min za planiranje in potem te nek glup dogodek ubije.

Nasplošno so te simulacije realnega bojevanja precej nezanimive, ker lahko dejansko porabiš več ur zato, da si na potem spet na začetku kot da nisi nič naredil. Razni “checkpoint” bi zelo prišli prav, če ne celo dejanski “save”-i.

Naslednja igra ki jo bova poskusila bo Rainbos Six Vegas. Ravno tako bova šla glavno misijo skozi v Co-Op. Poročam kmalu. PIZ!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s