Stuff

Pa sem ga…dobil….iPhone!!!!


Heh, končno sem dočakal in tudi jaz dobil novo igračko. Ker sem nek tehnološki maniak in si želim imeti čim več različnih gizmov, sem si moral dobit tudi to. Vse, kar vam lahko povem, je… “iPhone!!!” Naprava je nekaj tako dobrega kot bi bila kakšna prepovedana tehnologija iz prihodnosti. Večina prejšnjih telefonov je bila podobnih dlančnikom, se pravi, si za njihovo uporabo potreboval stylus (tako po domače povedano je to uni plastični svinčnik). Ta telefon pa tega ne potrebuje, saj je vse dovolj veliko, da lahko vse upravljate samo s prstom.


Kupil sem 16GB verzijo, ki je trenutno pri nas še ni mogoče dobiti. Ampak mislim, da bi bil zadovoljen tudi z 8GB verzijo, samo do zdaj sem porabil komaj 1GB skupaj z glasbo, tako da dejansko ne vem, kam s prostorom. Ampak nekoč bo prišel še kako prav. V glavnem, ta telefon ima funkcijo klicanja (ma kako je to čudno, huh? =) ), ima funkcijo za SMS-e, ki združi vse tekste enega prejemnika tako, da izpade kot pogovor in ti ni potrebno iskati po posameznih SMS-ih. Najdeš osebo, ki ti je pisala, malo prelistaš in najdeš. Ima kamerco 2.0 Mpx, kar ni ravno veliko, ampak to je zame še vedno telefon, ne pa fotoaparat. Ima google maps, ki deluje tudi za nas v Sloveniji. Poskusil sem funkcijo samoiskanja in dejansko je našel, naredi krog radiusa 10km in nekje v tem krogu si ti. Ima možnost predvajanja YouTube videov, tudi funkcija za mail je prisotna in deluje tudi za gmail accounte. Skratka, kar je najbolj potrebnega, je vse v enem, kar je zelo priročno.


Vsakemu novemu lastniku iPhone-a priporočam, da si kupi screen protector. Videl sem nekaj videov, kjer se dejansko po 1 mesecu plastika obrabi, ker vecinoma po istem delu ekrana drsamo s prsti in to izpade kot praske, čeprav se še vedno ekranček lepo vidi.


Evo tu vam dam še par slikic narejenih s PSPjevim Go!Cam.

You all must get an iPhone. IT ROCKS!
2 thoughts on “Pa sem ga…dobil….iPhone!!!!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s