Stuff

Barvni okus!

Evo mene spet tu… Večinoma se mi ne da pisat, ampak ok. Se bom potrudu pisat malo več, čeprav ne vem, za koga, ampak dobro. Važno, da se piše.

Zadnje čase se je zgodilo dosti stvari kot recimo… GameSpot je odpustil znanega pisca opisov iger Jeff Gerstmann-a. Nato so šli od GameSpota še Ryan Davis, pa še kdo drug, za katere menim, da so NAREDILI GameSpot. No, vsekakor jih to ni nikakor demoraliziralo in seveda še kar naprej pišejo o igrah na svojih blogih (Jeff Gerstmann Is Still Alive, Ryan Davis’s Arrow Pointing Down). Jaz osebno zelo podpiram Jeff-a, ker ima dejansko isto mišljenje glede iger, le, da njega plačajo za to, jaz pa tu pišem večinoma sam zase.

Na blogu imajo tako imenovani podcast (folk govori v mikrofon in potem se ta posnetek da na internet, da vsi poslušajo. Hja no.. Vsi.. Tisti, ki imajo dovolj časa), ki sem se ga odločil narediti tudi sam. Za enkrat še ne vem, če ga bom sam začel ali s kolegom Shephardom ali pa celo z njim in še Bobby6Killerjem. To bomo še videli. V podcastu se bo večinoma govorilo o splošnih stvareh, igrah vsekakor in o nečem, kar me je najbolj presenetilo iz Arrow Pointing Down podcasta…. pijačah. Ravno zdaj en dan sem se pogovarjal z mamo, da se mi okuša novih stvari, ne pa nonstop sendvičev z ogrsko salamo, pašt za kosila in njokov ob nedeljah. Ampak to bi bla preveč velika sprememba za moje telo, zato sem se odločil, da bom to naredil z pijačami.

Za prvič sem kupil 2 različni (vsaj imeni sta različni, če ne drugo). Zdej vam bom samo malo povedal, o čem naj bi se šlo, ostalo boste slišali.

POVEM ŽE ZDAJ, DA NE DOBIM TEH PIJAČ OD SAMIH PROIZVAJALCEV PIJAČ. DENAR GRE IZ MOJEGA ŽEPA IN ME NISO IN VERJETNO NE MISLIJO PLAČAT, KER OPISUJEM NJIHOVE PIJAČE. ZATO SE TUDI NE GOVORI SAMO O DOBRIH LASTNOSTIH PIJAČ, TEMVEČ O (MOJEM) SPLOŠNEM MNENJU.

Prva je pijača z imenom: HELL

Že prva stvar, ki me je nasmejala, je podtekst “gives you power like hell”. Ok, kot da je nekdo dejansko bil v peklu, prišel nazaj in povedal, kako je. Vsekakor deluje kot Red Bull z dodano vodo.

Druga pijača je: Blue Bear

Zgleda, da imajo vse te pijače nek podtekst, za katerega sploh ne vem, zakaj je tu – kot da bi se bali nečesa. Ne vem, to bomo še razglabljali. “Hi-Impact Stimulation”. Upam samo, da nima to kakšnega podobnega efekta kot viagra. Ne vem, kako bi interpretiral ta podtekst. Moh.

UPDATE: Po 2h urah, ko sem to spil, nisem opazil sprememb, razen tega, da me je bolj držalo zbujenega, ker je kislo. Ta druga pijača je bolj kot Red Bull, ampak gazirana kot komaj odprta Coca-Cola. Tista kisla gaziranost je najbolj kruta.

Kmalu pričakujte podcast. OVER AND OUT!
VideoGames Semper Fi!

One thought on “Barvni okus!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s