Stuff

Xbox 360 MANIA!


Hah, neverjetno, kaj se dogaja zadnje case. Najprej to, da sem dobil “banan” od Microsofta, ker so me dobili, da imam modano konzolo. BIG DEAL! Njihov placljiv servis, imenovan “Live”, smrdi. Ne samo, da das 60€ za igro, DOPLACAT MORAS SE 60€ NA LETO, CE HOCES IGRAT PREKO INTERNETA!!!! Da ne omenjam, da ze tako in tako placujem internetnega ponudnika kaksnih 20 € (skupaj s TV storitvijo ali kaj jaz vem, kaj se). Pa smo na skoraj 100€, ce hocem v igri popolnoma uzivat. HAH! NI RES! Najde se se en problem. Xbox 360 ni podprt v Sloveniji. Kaj zdaj to pomeni… Uradno se pri nas konzole ne prodajajo. Kar pa se dogaja, je, da, recimo Muller, kupi Xbox 360tke iz Avstrije in jih potem prodaja pri nas. Ker seveda Slovenija ni podprta, ne mores pobirat dolocenih stvari iz “Marketplace-a”. Tako da ne samo, da das dooooosti prevec “kesa” za igrat kaksno igro, ne mores niti imet vsega, kar igra ponuja – kot so nove mape, skini in podobno.

Seveda pa je kolega prinesu svoj Xbox 360 samo zato….(bobni…)…zato, da lahko igramo Halo komad v Guitar Hero 3. Tisti komad je zakon ze samo, ce ga poslusas, kaj sele, da ga se igras. Igral sem ga na expert in ni nic kaj pretezkega. Samo en majhen problemcek je. Komad je kar precej tih in ko dobis star power (ko tista strela udari), naredi doooosti bolj glasen zvok, ki je zelo naprijeten. Jaz sem na mojih Z-5500 dal kar precej naglas, ker je bil komad potiho, ko se je pa tista strela sprostila, mi je hudo hudo zatreslo sipe Ta problem sem resil tako, da sem igro pavziral, sel pod audio options in znizal FX volume na 3, ravno toliko, da se neki malega slisi.

Do zdaj se mi je ze kar nekajkrat zgodilo, da sem imel vec istih konzol skupaj. Pred nekaj casa sem imel 3 PSPje pri meni. Imel sem tudi priliko imet in Xbox 360 in PS3 pri meni za 1 mesec (sweeeeeet times =)).

Dosti vec opazam na internetu “Points Reports”, tako da… Mogoce bom kaj na tem naredu. Podcast pa nima smisla sam delat in blebetat kot nek psihopat, ki se pogovarja sam s sabo. SAY YA SUCKERS!

One thought on “Xbox 360 MANIA!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s