Stuff

Uradno. Xbox 360 Achievement Points ME NE ZANIMAJO!


Zadnje case imam eno ful veliko dilemo. Imam BIG ASS HDTV, imam Logitech Z-5500, imam Xbox 360 in imam High-End PC. Veliko iger ki je na 360tki so na voljo tudi na PCju. Problem je v tem, da na Xbox igram na TV in na zvocnikih in je use lepo in prav. Motijo me vecinoma kontrole pri konzolah ker si doooosti…ma prav doooosti omejen. Vecinoma sem se igre lotil igrat ker so zgledale lepo (se vedno sem mnenja, da prva stvar ki jo vidis v igri je grafika in te to potegne) in ce sem imel dober nadzor nad igro sem uzival igro v celoti.

Zdej ne vem kaj nardit oz. vem. Najprej sem se lotu igrat igre na Xbox (ceprav so bile na voljo tudi na PCju) zaradi achievementov. Kot bi nekateri opisali achievemente so kot nekaksen “e-cock – the bigger the number the better” zato se potem primerjas z drugimi….ampak guess what.JEBE SE MENI ZA ACHIEVEMENTE! Ce lahko isto igro igram na PCju (mozgani vztrajajo) ZAKAJ BI JO IGRAL NA JOYPAD????

Uradno, od danes naprej me ne zanima kolko je moj Gamerscore tako da bom tudi to umaknu in me ne zanima kolko je od ostalih.

Mislim, da je ideja glede achievementov dobra dokler je v smislu igre ko jo prvic preigras. Achievementi ki te prisilijo da preigras igro 10+ krat nima smisla. Sam sem to izkusil z igro Bioshock. Prvi teden sem se pocutu najbolj pomembna oseba med vsemi kao (UUU VES DA IMAM VSEH 1000 ACHIEVEMENTOV V BIOSHOCKU???) Zdej mi dol visi in je na PCju dosti bolj uzivancija.

AJAAA da vam se to povem…Baje je to neko pravilo nekako da ima vsaka igra 1000 achievementov. Kupil sem Bioshock takoj ko je prisla v Italijo (v Sloveniji smo bogi in si ne moremo privoscit kaj takega) in jo zacel takoj igrat dokler je nisem koncal. Preigral sem jo enih 5x, da sem dobil vse achievemente. Zdej pa vidim da raznih straneh kjer imajo spisek vseh achievementov da jih ima Bioshock 1100.HOW THE FUCK??? Res je, da imam ban-ano konzolo ampak zaradi tega ne bom mogu nikoli imet vseh achievementov v najbolj dodelani in najbolj spektakularni igri tega desetletja? Sej glede na to da nismo niti na seznamu za Xbox prodajo v Sloveniji me niti vec ne zanima in sem ze enkrat prej povedal moje izkusnje. PS3 HERE I COME (ko bos seveda zmozen zmlet God of War 3). OVER AND OUT!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s