PC,Recenzije iger

[PC] Stranglehold (3/5)


Igro sem igral ze na Xbox 360 ampak sem prisu do enega boss battle-a in se mi ni dalo vec naprej igrat. Glede na to da sem pogledal use epizode BSGja do ta zadnje (S04E01) sem prazno gledal v monitor in tuhtal kaj bi lahko jst nekaj delal. Gledam ikone iger ki jim imam se za koncat…Lost PLanet..naaah sem prisu na nek del ki je nek most in sem kr neki glupo padu dol. To me je demoraliziralo in sem koncal igrat. Potem sem formatiral umes, nisem shranu save-ou in jovo na novo.

Tako da sem pustu to pri strani in sem se lotu igrat “John Woo Presents Stranglehold“. Igra ni nevem kako zakomplicirana. Zacel sem jo igrat in me je kr vleklo ker je enostavna in kako se okolje unicuje je nekaj spektakularnega za mene. Prides v neko lepo igralnico, lucke utripajo, zvoki zetonckov zvenketajo…Zacne se akcija ko te napadejo iz vseh smeri. Vklopis nekaksen Rage kjer tebi delajo oz. sploh ne delajo skode in ti streljas hitreje ter se ti municija ne rabi. To nardi cel kazin, nic te ne ustavi, traja pa za kaksnih 10-20 sec. Ko se akcije konca je use razbito, igralne postaje, stebri, lustri vse je uniceno =))) NICE FEELING, HEH. Tako da…igra je sigurno za jo igrat. Ima svoje novosti kot so showdown. To te vec nasprotnikov hkrati dobi v doloceni tocki in potem je kot neka mini igra kjer se ti umikas njihovim metkom, istocasno pa jih ti sam moras ustrelit. Zanimiva fora.

Igra je kratka. Resno. Zacel sem jo igrat se mi zdi uciraj (petek 11.04.2008) nekje ob 18h, igral sem nekje do 20h. Potem je kolega prisu do mene in ni blo casa igrat in sem sou spat. Danes (sobota 12.04.2008) sem ustal ob 10h sem jo igral do 14h in to je to.se pravi…6h nekje. Ampak polovico igre sem vedu kaj in kam je treba it tako da zna bit tam 8h dolga igra.

Ce nimas kaj delat in ti je dolgocasno pejdi igrat Stranglehold (jst sem igral na Casual ker se ne mislim frustrirat) in ti bo takoj cas minil.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s