Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Dark Sector (4/5)


Zadnje case je vecno vec takih iger ki si izposodi Gears of War mehaniko igre. Se pravi najdi zavetje in streljaj. Tako imenovani “Stop n’ pop” gameplay. Dark Sector je tudi taka vendar ima Sci-Fi elemente ki so meni zelo vsec.

Si pac clovek ki dela za neko agencijo ki skusa preprecit da bi nek tip sprozil neko infekcijo. Ampak gre nekaj narobe in tudi tebe infektirajo. Ta infekcija si strdi misice in se ti spremenijo v zelezo kot sem stekal. Ampak ti si nakj posebnega in iz roke lahko ustvaris tako imenovani “Glaive” s katerim se igras Xeno 😛 Skoraj tako nekako. Je kot nek kroznik s tremi rezili ki ga lahko vrzes in sekas ljudi in se ti vrne.

Problem je ker to jih ne ubije iz prve in potem to nonstop ponavljas in zna najedat. Lokacije so zanimive in graficno je igra cisti slin. Zelo mi je vsec ideja da so bossi not in ko jih premagas dobis njihov sposobnost. To mi je vsec ze iz casa Soul Reaver 1 na PSX in mi je zelo zal da ni tega tudi v novejsih igrah.

Igra se mi zdi ravnoprav dolga in zgodba ni neki lih prevec jasna ampak ne vem…Meni se niti ni zdela prau prevec pomembna =). Gameplay mi je zakon in glaive ideja ni neki nova ampak je dobro implementirana in super pase v stil in hitrost igre.

Igro ocenim z 4/5.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s