Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Turok (3/5)


Turok…Lahko samo recem…Turok. Tako kot lahko samo recem…Kane…in takoj vemo za kaj se gre…Turok.Hmm ja kaj lahko recem. Solidna igra, ki ne prinese nobene novosti in za moje pojme ne spada na konzolo. Igra deluje prevec hitro za streljacino na konzoli glede na to da si omejen glede hitrosti obracanja.

Umetna inteligenca me je kar presenetla. Dosti krat te hocejo flank-at ampak je ena pomanjkljivost. Vecinoma sem opazil, da te napade najvec 3 do 4 nasprotniki na enkrat. Govorim samo za ljudi ampak mislim, da lahko isto recem tudi za dinozavre in druge “posasti”. Tako da te vecinoma vedno 2 motita spredaj, en neki mucka in hodi levo desno in ta cetrti pa skusa prit za tabo oz. od strani. To dosti krat deluje ampak to ni najvecji problem.

Vecinoma si s kaksno skupino, ki je ne mores kontrolorat oz. posiljat in jim dajat ukaze. Ok to tudi prau ker na zacetku igre te izpostavijo kot “traitor-ja” in normalno da te ne bojo poslusali, kvecjemu nasprotno. AJAAAAAAA zdej sem skapiral. Ok da vam povem zakaj se gre. Dosti krat je scena ko prides do tako recenega “arena fight-a”. Prides na doloceno tocko in tam si za nekaj casa kjer te napadajo. Ker imas enega pajdasa s sabo “naj bi” ti on pomagal. HAH KAKO DA NE!!!! Vedno ko sem jst dobil dobro pozicijo se mi je kaj nastavljaj spredaj oz. SE HUJSE! Vrze granato, rece “fire in the hole”…AMPAK KJE JE GRANATA???? AJA POD MOJIMI NOGAMI! DAMN YOU, YOU SON OF AN UGLY BITCH!!! Zato sem zdej pomislu ko sem to napisal da je to celo mogoce logicno. Ker te igra na zacetku izpostavi za “traitor-ja” zato pac jebat ga ce ti slucajno vrze tvoj granato pod noge. Bomo ze preziveli…oz. bo prezivel.

Naslednji problem. LOADING TIMES! Usakic ko umres moras cakat po najmanj 1min. Jst ne morem verjet, da niso bli tako sposobni sprogramirat Unreal engine, da ne rabi usega se enkrat nalagat temvec, da si pusti teksture in ostale peesdarije. No sej smo spet tam pri konzolah in zakaj nimajo vec rama kar ne bi skodlo.

No ampak nasplosno je igra igralna in lepo tece, nima zatikanj. Zdi se mi da tece na 30fps kar se vcasih kar opazi ampak je cisto solidno. Muzika je primerna. Taka tribalno orkesterska muzika ki spada v okolje (se pravi dzunglo, “šumo”). Mi je dokaj vsec ker se bojujes proti ljudem in hkrati proti golazni kot so dinozavri in neki podobnega skorpionom. Ljudje imajo svoj tip inteligence in posasti svojo in je dosti krat zanimivo videt kako se med sabo bojujejo. Valda pocakas da se samo med sabo pokoljejo in potem ti pokoncas zadevo =).

Vsekakor srednje solidna igra. Med 1-5 ji dam 3! Ni pa igra ki bi jo priporocal ampak ce imate priliko pa se kar malo potrudite.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s