Recenzije iger,Stuff

Streaming MADNESS with GTA IV


Kot je ze znano tistim ki so komaj cakali to igro. IGRA JE ZE ZUNAJ. Uciraj sem jo dobil in jo takoj zacel igrat. Da vam ze takoj povem….Igri dam od 1-5…Cisto 5. Feeling mesta, dan/noc, avti, motorji…Prvo kar zacnes v tipicni GTA seriji je da zacnes vozit avto. Hah in seveda kaj sem najprej probal? Seveda sem najprej probal povozit ljudi. Tako zabavno gazenje ljudi se nisem zasledil. Celotna igra ima neko fiziko in…..ahh…FREE SEX vam recem =) Tako lepo se zvijejo po havbi in odletijo in kaj je najlepse? Zvije se odbijac in plovecina in ostane kri haha. Ker sem imel tak avto ki ima veliko rezo od ventilatorja se je prau vidlo kako je kri v spranjah =).

Za enkrat je res fenomenalen feeling. Prides v Ameriko kjer pricakujes, da je tvoj bratranec nek kesur in da ima same joskate babe okoli njega ampak to seveda ni tako. To so ble use samo lazi ampak zdej ki si ti tu “Niko” se bo vse spremenilo. In ingra se zacne odvijat kako ima tvoj bratranec par neprijetnih “prijateljev” katerim si dolzen nekaj denarja…

Ker je igra tako dobra bom streamal cel weekend in skusal igrat cimvec igre. Ce ste ze opazili na Youtube odstranjujejo vse gameplay videje ker igra uradno se ni zunaj. Ker pa imam jst live stream mi ne morejo nic odstranit tako da ce koga zanima kako igra zgleda si lahko kar ogleda. OVER AND OUT!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s