Stuff

Live Stream 24/7

U glavnem nekaj kratkih novic. Od danes naprej bom imel strem vklopljen za en teden nonstop da vidim kako bo kaj z trafficom in z linijo nasplosno kolko zdrzi. Vec folka kot bo gledalo boljse bom ugotovil kolko je limit na kaksno kvaliteto.

Druga stvar. Od danes naprej bom imel vsak delavni dan (se pravi od ponedeljka do petka) LGS oz. Live Game Stream, ki se pricne ob 19h in se nadaljuje naprej do kaksnih 21h, 22h odvisno.

Glede na to da pocasi koncujem igre ki so mi se ostale za preigrat bom recimo sprejev kaksne vase zelje kaj naj bi igral. Ker sem postelal program da stream-a nonstop lahko sedaj upostevamo tako Xbox 360 igre (kar ze kar nekaj casa stream-am) kot PC igre in pa PS2.

In se en quick update, da pokazem moje stats-e glede GTA IV ki sem jo ze pospravu med “obdelane” igre in bo najverjetneje nabirala prah kajti MultiPlayer me ne zanima.

Vsekakor pustite kaksen komentar lahko pa tudi kaj v chat okno napisete. Mislim da se vidi samo zadnjih 20 ali 25 vrstic staro se sproti avtomatsko brise.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s