Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Bully (3/5)

Bully ni neka novost. Izsla je ze prej leta 2006 za PS2 in je bila velik hit. GTA 3 formula je prisotna tudi v tej igri z tako imenovanim “sand-box” prostorom. Kot sem ze enkrat prej opisal igro. Cisto vse je spet prisotno tukaj s tem, da na Xbox 360 imamo tudi achievement-e ki se odklenejo ob dolocenih opravkih.

Najprej mi je padlo v oko grafika. Zboljsana je kar se je tudi pricakovalo ampak zato je tudi en problem. Igra steka…dobesedno…Cez dan se dosti krat zgodi da pade na 10 frame-ou na sekundo…To zna kar precej motit se posebej ko kaj bezis. Baje, da so dali vn nek update s katerim naj bi se odpravilo a ko bi le to bil edini problem. Dosti krat, mimoidoci studenti/ke se kra sami po sebei zataknejo na nekaj nevidnega in se zacnejo trest kot da imajo epilepticni napad. Dosti krat se zgodi, da izgubijo svojo pot in rinejo v zid. Dosti takih majhnih napak, ki jih sprva nisem opazil ampak enkrat ko to opazis, pol to vedno vidis.

Igra kot vem nima nobene novosti kar se tice zgodbe. Enostavno je polepsana PS2 verzija in kot sem nekje prebral je celo port (direkt predelano v Xbox360 format, ni bila delana na novo)PS2 verzije. Ceprav sem jo ze preigral na PS2 mi ni bilo zal preigrat se enkrat in se spomnit kako je bilo nam lepo ko smo bli majhni. Nismo seveda poceli vsega kar lahko v igri =)

Ce igre se niste igrali vam jo priporocam kajti rockstar zna kar dobro razvit zgodbe. Lih zadnjic smo imeli debato teh “sand-box” iger. To, da imas svet v katerem lahko gres kamor koli je super. Zdej lahko not dajo kaksno koli zgodbo in jo lepo raztegnejo po dolgem in sirokem, se vedno bo igra dobra. Ta formula sestavljanja iger je kar vspesna. Igri dam 3/5 predvsem ker nima nic novega glede na to, da je ze 2 leti zunaj. Ze res da je grafika izboljsana ampak xbox 360 trpi in igra steka.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s