Stuff

Room Revamping!

Ta teden je biu res nekaj spektakularnega. Koncal sem Eternal Sonato, koncal sem Naruto: Rise of a ninja in kar je najbolj pomembno…Dobil sem monitor! Monitor je tocno tako kot sem si predstavljal in je popolnoma izpolnil moja pricakovanja.

Ima recimo nekaj zanimivega kar pa zna bit malo motece. Nima gumbov. Ima podobno tehnologijo kot so uporabili pri PS3, se pravi samo na dotik. Ima 6 “gumbov” ki se jih samo dotaknes s katerimi lahko monitor ptizges, avtomatsko nastavis (ce je slika izven vidnega polja), kateri vhod se uporablja (ima digital, analog in se mi zdi se nekaj), smer gor, smer dol in pa menu. Na zacetku ti monitor neprestano tezi, ko kaj spremenis resolucijo z napisom “This monitor is best seen in a 1920×1200 resolution”, ker sem prej imel manjso resolucijo in vsakic, ko sem zagnal igro v manjsi resoluciji je to napisalo. Seveda pa napis ne izgine in moras pritisniti tipko “Menu”, kar pa je v temi tezko, ker ni gumb ampak je samo na dotik. Potem pa moras vedno s prstom zacet nekje na sredini monitorja in povlec na desno dokler ne prides s prstom do “gumba”.Ampak zdej po nekje 20 napisih ne tezi vec. Usral sem se, ker nikjer v meniju ni funkcije da to izklopis. Ima pa se eno veeeeliko prednost. Monitor lahko obrnemo za 90 stopinj vertikalno:
To pride zelo prav, ce imamo recimo velike sezname ali pa recimo (kot v mojem primeru) ko uporabljam MAME emulator (emulator na katerem lahko igramo igre iz starih avtomatov, ki so bile v raznih igralnicah) in so recimo kaksne igre kot so Ikaruga v kateri pilotiras raketico, pogled pa je iz odzgoraj navzdol. Seveda se da tudi igrati igro na navadnem monitorju ampak takrat boste leteli na levi in boste streljali na desno pri tem pa ni feelinga.

No nekako so zdej postavljene stvari kot hocem ampak se vedno ni to to. Zdej bom kupu en regal da lahko lepo dam TV nanjo in bo malo visje kot je sedaj, pod TV bom dal Subwoofer in razne peesdarije ki jih vecinoma ne uporabljam. Mizo moram tudi menjat ker ta je u bistvu precej prevelika. Vse to se pride. Kavc bo tudi enkrat letel vn ko kupim omaro, tisto ki pride nad posteljo in ob strani. Zelim nardit nekje cim bolj minimaliscitni stil sobe. Nad TV pridejo se nova M4A1 in G36 med njimi pa ena katana, kateri bojo na steni za lepo videt.

Vsekakor se stvari lepo pocasi premikajo. Zdej imamo tudi v planu renovirat kopalnico. Bo treba tudi kaj tam pomagat tako da zdej je malo manj casa za igrat ampak se vedno…LONG LIVE AND PROSPER THE WORLD OF VIDEOGAMES!

One thought on “Room Revamping!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s