PC,Recenzije iger

[PC] Titan Quest+Immortal Throne (3/5)


Ze dosti casa ni blo videt RPGja, ki bi bil podoben Diablu vendar se je nasla igra ki jo dokaj posnema v stilu igre, obravnava pa cisto drugo zgodbo. Titan Quest govori kako se je neko zlo prebudilo in ti moras poskrbet, da tega zla ne bo vec. Jap…tako preprosto je. Povem se lahko, da se vrti okoli grkov in njihove mitologije zato najdemo razne Zeuse, Pozeidone kot bogove. Za nasprotnike pa srecoma sartyrje, boarje…obicni zlobnezi kar se tige grske mitologije

Kar se tice te igre….meni je dosadna. Igral sem nekje 12 ur in pol in sem koncal komaj prvi akt.. V KATEREM FAJTAS NONSTOP ISTE MOBE (mob: nasprotnik, zlobnez v MMO terminu). Ne vem kaj je to…nekje na polovici igre sem prisu do tega, da ne bom pobiral vsak itek, ki pade na tla, ker je inventory majhen. Je pa res da imas neomejeno stevilo portalov ki te peljejo do mesta kjer lahko pol prodas stvari ampak to ni point. Sej sem zato rabu 12 ur da koncam komaj prvi akt od 4. Stiri akti so v default Titan Quest pol peti akt pride z dodatkom Immortal Throne.

Igre nisem dokoncal tako, da ne vem dejansko kako je naprej. Je dokaj raznolika kar se tice lokacij…Plaze, podezelja, jame, sneg, unicene vasi…vsega se najde. Ampak me res ni vleklo da bi igral naprej.

Ne vem. Po eni strani mi je skoda. Igra ima potencial ampak je prevec raztegnjeno kar potem pocasi izgubi tisto rdeco nit zakaj si ti sploh tam. Po dolgem casu se je spet nasla igra ki je podobna Diablu, kar vsekakor ni slabo ampak ni pa tudi nic novega razen, da je v lepsi grafiki. Upajmo, da se lotijo kdaj Diabla 3. Tisto bo tapravo 😉 Ocena? 3/5.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s