Stuff

Status…

Ene par novosti in sicer. Kupu sem novo kamerco, ki premore HD vendar je tezko najt streaming program za HD ampak dobro usaj 800×600 je in se cisto lepo vidi. Here it is: Logitech QuickCam Sphere AF:

Se ena novicka, ki lahko zgleda malo zaskrbljujoca. Wii sem dobil v cetrtek in u petek smo meli seveda zurkico pri meni (spodnji post govori o streamu, ki se je zgodil) in seveda smo igrali nonstop nekaj na Wii-ju…Jst se recimo zdrzal do 3h zjutraj in pol sem poskusal zakinkat ampak ob 9h je blo ze konec veselja kjer se je ostalim dvem kolegom zacelo spat ampak sem jst nadaljeval. No zgodilo pa se je nekaj nepricakovanega….

Mislim, da slika pove vse…22 ur od celega dneva se je nonstop nekaj igralo na Wii-ju….Skoraj se mi smili kolko sem ga stestiral za vzdrzljivost. Kot vedno pravim…meni bi morali dat stvari, da stestiram vzdrzljivost. Mislim pa tudi, da je to prva konzola, katero sem tolko casa nonstop imel prizgano in nekaj igral na njej. Wii SEKAAAAA! ZAKON KONZOLCA!

*UPDATE* Novost glede LGS-a (Live Game Stream). Glede na to, da imam zdej 2 kamerce, ena je zamenjena za TV (v dosti boljsi kvaliteti) ena pa je postavljena, da se vidi dogajanje v celo sobi (glede na to, da imam zdej Wii zna bit smeh videt kako neki mahamo v prazno =) ). Ko greste na LGS link imate na desni strani meni, kliknete na “multi cam” in lahko vidite oboje hkrati. Drugace pa lahko zberete posamezno kamero. UZIVAJTE!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s