Konzole,Stuff

Apdejt!

Sploh nisem vedu, da ima Wii integriran Wi-Fi tako da lahko gres na internet brez zice, kar mi je bilo malo problem, ker je router v drugi sobi in bi treba spet nov kabel speljevat in cele neke kolobocije. Ja, Wii ima integriran Wi-Fi in tako sem lahko updejtal konzolo na 3.3E tako, da grem zdaj lahko na Wii Shop Channel kjer lahko kupujes igre in razne dobrote. Igre lahko kupujes z kreditno kartico ali z Wii Points Card-i, ki se jih pri nas seveda da dobit povsot. Tako sem se odpravil v BigBang pri nas v Kopru, kjer sem kupil 2000 Wii Points-ou in seveda classic controller, ki ga te starejse igre potrebujejo za igranje

Ker zadnje case je nevarno, da imam jst denar in lutam po trgovinah z tehnologijo….Ze ki sem bil pri Nintendo oddelku sem se malo obrnil in sem zagledal Nintendo DS. Tako da sem spotoma kupil se DS ker vem, da mi bo prisel se prav ampak zdej je itak Wii na vrsti, DS bo pa malo pocakal zato nisem niti kupil nobene igre.

In seveda kot se spodobi sem vzel crnega, ker belo je dandanes skoraj vse in je kao crna ze old-school…YEAH RIGHT…YOU WISH! Crna bo vedno ena najbolj elegantnih barv kar jih je, dokler si seveda na izmislijo kaj bolj crnega od crnega =)

Evo zdej sem dodal se Wii kategorijo koncanih iger in se bo seveda pridruzila tudi DS kategorijo, ko bom zacel konkretno igrat igre na DS-u. Emm nic kaj, to bo to z novostmi. Aja ta teden renoviramo kopalnico tako da predvidevam da bo manj casa za igranje ampak se ga bo naslo. Vazno da se stvari pocasi premikajo in bo kmalu dnevna tudi porihtana kjer bo Wii prisel se bolj do izraza, ker v moji sobi je kar malo stisnjeno vse. ALE FOLKZ! KEEP IT REAL!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s