Konzole,Stuff

I got it!

Eko. Pocasi se mi veca zbirka konzol in kupu bom tudi tiste ki sem ze imel…Res mi ni jasno zakaj sem jih prodal. To se ja ne dela. Ampak dobro, se najde kaksen kot sem bil jst vcasih tako, da potem lahko jst vse spet dobim nazaj. Evo kaj sem danes dobil:

Jap, tako je. Nintendo GameCube. Tega sploh nisem imel. Predvsem sem koncal z nintendom ker so presli na CD oz. DVD to pa je pomenilo da bojo igre imele “loading-e” kar sploh ni blo znacilno za konzole. Se posebej pa ne za Nintendo konzolo. Tako da je biu moj zadnji nintendo N64 do…pred dvemi tedni ki sem si kupu Wii in jim malo oprostim da so sli na opticno obliko ker so naredili kontrole na zaznavanje premika itd…Naredil sem cel biznis. Vse skupaj (in to zelo dobro ohranjeno) sem dobil za 50€.

In tukaj je se use kar sem dobil poleg konzole:
Memory card, ki pride tudi v Wii, kajti Wii lahko predvaja tudi GCN igre.

Se en dodaten controller:

In tukaj je se vse izven skatle:

In se nekaj zelo zanimivega. Kabel za video output je na GameCube-u enak kot za N64 se pravi je enak kot na SNES tako da upam, da deluje tudi na NES-u kajti kolega isce kabel a ga ne more dobiti nikjer.

U glavnem upam da bom kmalu dobil tudi moj SNES nazaj. NES-a pa ne bom dobil vec nikoli nazaj edino ce ga dobim od koga, ki niti ne ve da je to NES 😛

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s