Recenzije iger,Wii

[Wii] Red Steel (2/5)


Se dobro da ne delam opisov iger ampak pisem samo moje mnenje iz mojega zornega kota. Ta igra SUX, BIG TIME! Jst ne vem kaj je narobe ampak nasplosno mi igra deluje kot, da so bli na kaksnih drogah. Sploh nesmiselne stvari izven konteksta…

Igras nekega americana in si z punco ki je kitajka, japonka kaj ti jst vem. Ta tvoja punca je hcerka nekega Yakuza klana. Drugi klan napade tega in ti ukradejo punco in ubijejo njenega oceta. Nato ti ta stari zaupa (ja, kar tako, preden umre ti zaupa ker si mu baje “resil” zivljenje, takoj za tem 2 minuti kasneje umre), da gres iskat neko katano ki se imenuje “Katana Giri” ki naj bi bil simbol tega klana in moras pac cuvat to katano. Aja by the way…Igra je streljacina ampak obcasno so pretepi s sabljo.

OK, da razcistimo. Igra je streljacina in deluje dokaj dobro ce ne bi vecino casa igra stekala. Framerate je v tej igri obupen. Ampak da se nekako igrat. Kot sem omenil obcasno nastopijo tej pretepi z sabljami. TO JE TAKO GLUPO! Ful si nek okoren, sablja se sploh ne premika tako kot remote obracas, ce samo mahas sploh ne zazna naslednjega maha dokler animacija ni koncana, ko imas za naredit kombotene uposteva smeri pravilno in se lahko nastevam…

Se en dogodek vam moram povedat. Odprem vrata in me caka tip, ki je mislu da so se me pac resli in ko se obrne me vidi. Se zacne opravicevat kako ni mislu resno (jst tacas drzim pusko u rokah)in hodi pocasi nazaj. Pride do mize prime sabljo…IN JST VZAMEM SABLJO DA SE BOM BOJEVAL PROTI NJEMU!!!! Prvo kot prvo sem jst nek american in do uciraj nisem znal drzat katane u rokah…Zdej ko imam neke puske in ne vem kaj use (tipicni american, valda bi use postreljav) ampak ne. Jst moram bit heroj in se bojevat s sabljo…Zato, da me potem ubije in celotni prvi del levela spet igra kjer so nezanimivi filemcki, ki jih ne mores preskocit in moras gledat kaksne scene po 5x najmanj. PIECE OF SHIT! No seveda, ko le zmagas imas potem opcijo ali ga hoces “ubit” kar ga samo po glavi poci z rocajem ali pa ga pustis ziveti s tem pa dobis “Respects”. Ja nisem se zmotu napisat. Med temi dvemi izbirami…kaj bi lahko clovek le izbral…Ne dobis nicesar ce ga ubijes, dobis pa respects-e ce ga pustis. LAME! Dejansko tukaj tratirajo “respect” to tocke zato so “respects”. Se ena LAME fora. Potem se se dogaja, da podnapisi prehitevajo, dialogi???? Totalen ščiš (to sem se prav potrudil napisat pravilno). Orientalci, ki se trudijo govorit anglesko med tem pa ko se med sabo pogovarjajo govorijo po kitajsko in valda podnapisi pisejo v kitajscini…Res, audio v igri je tudi obupen.

Igra je polna bug-ou in se je sploh ne splaca kupit. Zdej so itak boljsi naslovi kot so Metroid Prime 2 Corruption zunaj, imas kaksne tako imenovane “rail shooters” kjer samo miris in streljas. Te igre so tudi dobre. Definitivno odsvetujem Red Steel kajti ze z naslovom nekaj ni vredu…Igra se klice RED Steel…V igri edina stvar ki je red so armor vesti in kaksne obleke kaksnih zensk. Krvi ni kot bi se pricakovalo…Kot da nintendo nima iger z M ratingom, kjer je kri prisotna…Res ne vem kaj so si predstavljali ko so igro delali in bogi testerji, ki so morali ta obup od igre igrat. Dam ji pa 2/5 ker je prva streljacina (mislim, da je bila celo launch title za Wii) in kar se tice obracanja in streljanja je igra solidna.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s