Recenzije iger,Wii

[Wii] Rayman Raving Rabbids 2 (3/5)

Ce imas Wii moras tudi imet vec kontrolerjev ker je dosti iger, tako imenovanih “Party Games”. To so igre, ki imajo kolekcijo takih kratkih iger kjer moras kaj mahat z kontrolerji in so vecinoma kratke po par minut. V tem casu pa vsak skusa cim boljse opravit dano nalogo. Najbolj znana igra v takem zanru je verjetno Wario Ware, ampak ni edina.

Rayman Raving Rabbids 2 je spet polna teh minigames-ou ampak uciraj ko smo jo koncali (jst in se eni kolegi) jih je blo mogoce vsega skupaj 45. Razdeljeno je po kontinentih oz. drzavah in vsak od teh ima po 9 mini iger. Vsakic ko si izberes doloceno mesto se igra starta in igras po 6 iger zadnja pa je vedno neka muzikalna scena kjer moras mahat z remote-om in nunchuk-om v ritmu. Tako te dobesedno igra prisili, da gres igrat usaj se enkrat tako da lahko odklenes vseh 9 v vsaki regiji. Igre so zabavne a utrujajoce. Dobesedno se pri skoraj vsaki igri spotis (klima ne pomaga =)). Glede na to, da je samo tolko mini iger je pa razlog v tem, da lahko rabbids-e kustomiziras in jim dajas nove frizure, obleke, skratna nov izgled.

Mja pri takih igrah nimas kaj dosti pisat. So pac igre pri katerih se moras zbrat s friend-i, se ga napit, mahat kontrolerje, se moras potit in najbolj vazno je…ne smes stekat nic kaj se dogaja =). Dokaj solidno deluje in je kar nekaj razlicnih tipov iger kjer samo remote ali samo nunchuk ali z obema skupaj mahas. Se vedno pa po koncani igri se mi zdi kot da nekaj manjka. Ne vem kaj, mogoce se kaksne “boljse” in malo bolj zahtevne mini igre. Vsekakor pa je igra namenje na otrokom. Ce ne drugo je iz Rayman serij.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s