Recenzije iger,Wii

[Wii] Resident Evil: Umbrella Chronicles (3/5)

Tako imenovanih “rail-shooter”jev ni dosti zunaj. Tudi ce so, so ponavadi narejeni po kaksni znani igri. Tako je tudi pri tej igri. Postavljena je v Resident Evil vzdusje. Tako horror, z znacilnimi “zombiji” oz. rajsi recem ljudmi, ki jih vodijo paraziti.

Ta igra je dobra. A kar je najboljse je to, da ne rabis kupovat nobenih dodatnih controllerjev. Wii ima v remote-u vgrajeno kamerco tako da ko merimo v TV lahko dejansko streljas. Tako kot v starih casih z kaksnimi NES pistolami.

Ni kaj dosti povedat o tej igri. Kamera sama napreduje in se obraca v dolocene tocke, kjer te skusajo zombiji ubit. Zato se moras potrudit jih ubit cim hitreje. Zato so tukaj tudi prisotni critical hit pointi, kjer naredis dosti skode. Seveda ce te critical pointe najdes =) Orozij je kar veliko. Od pistol z majhnim kalibrom, do manjsih avtomatshik pusk, do modernih rocket launcherjev. Prisoten je tudi shop kjer lahko nadgrajujes puske, da lahko nosis vec metkov, vecji sarzer, vecjo moc…

Igra ni ne vem kako dolga ce igras main misije. So 3 vecje misije in potem so se neke sub misije ki odlepajo dodatna orozja in podobno. Igra ima Co-Op za 2 playerja. Kontrole so standard za rail-shooter igro. Meris v ekran in z B gumbom streljas. Imas pa tudi granate. S pritiskom na A gumb lahko potem vrzes granato, lahko pa tudi mahas z remote-om in sekas z nozem, ce se ti kaj prilepi na ekran. Igra je solidna, nisem opazil neki bugov, boss fajti in ne rabis dodatnih controllerjev. Dober deal!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s