Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Alone in the Dark (2/5)

Ne mores verjet kako lahko igro z velikim potencialom na hitro zajebejo. Ima res dobre ideje kar se tice inventory-ja, glede na to kaj lahko delas z okoljem ampak tako kot so to use skupaj dali v to igro…TOTALEN SCIS! Igra je res, skoraj neigralna. Lahko menjujes med razlicnimi pogledi se pravi med prvoosebnim, tretjeosebnim in na fiksne kamere. Problemi so naslednji. Ko si v prvoosebnem pogledu tudi ce das sensitivity do konca se prepocasi obracas oz. igra ne zazna takoj, da se obracas. Ko si v tretjeosebnem pogledu ne mores strafe-at. Se pravi se ne mores premikat levo/desno ne da bi se lik obrnil in to tukaj rabis dooosti. Inventorij je zanimiv. Odpres jakno in v tej jakni imas zepe kjer shranjujes predmete kot so flase, lepilni trak, uzigalnik, spreje za se pozdravit, koscke cunje, potem kombiniras cunje z alkoholom in dobis molotow. Dosti stvari lahko med sabo kombiniras in se zna zgodit da med pretepi porabis use in si hoces novo nardit a to ne mores. Zakaj ne? Ker ko si v inventoriju se igra ne pavzira ampak se se vedno stvari odvijajo naprej.

Se ena zanimivost pri tej igri je ta, da ko ponovno zazenemo igro in nadaljujemo igro naredi podobno kot v kaksnih TV serijah in ti na kratko obnovi kaj si prejsnjic igral. To je zanimiva zadeva in pripomore k temu, da ne pozabimo zgodbe. Se ena zanimivost ki je lahko tako dobra kot slaba je to, da lahko dele igre preskocis kar na naslednjega. Si recimo kje zataknjen in ne ves kako naprej? Samo igro pavziraj in izberi naslednji koscek. Tako lahko koncas igro brez, kakrsnih koli tezav. Ampak pol ni fore. Nimas tistega zadovoljstva, da si nekaj nasu po dolgem iskanju.

Nazadnje pa se enkrat ponovim. Igra je en ceu hrosc. Ko vozis avtomobile se nonstop neki zaletavas v tla, cudno se odzivajo, sploh se ne obracajo tako kot naj bi se pricakovalo da se avto obraca, nonstop se nekaj zatikas. Dosti takih napak, ki igro zelo pogrsajo in te dobesedno prisili, da je niti ne koncas. Usaj mene je. Take igre je boljse, da se jih ne konca, ker ti skrajsajo zivljenje za 10 let sigurno! Odsvetujem!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s