Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Battlefield: Bad Company (4/5)

Woow. Zdej pa res ze dosti casa nisem igral oz. koncal nobene igre. Ze kar nekaj casa nazaj sem zacel igral BF: Bad Company, ki jo trenutno lahko igramo samo na konzolah. Seveda je to zelo zalostno glede na to, da je to streljacina. No pa zacnimo.

Kdorkoli igra PC streljacine pozna Battlefiled serijo (razni 1942, vietnam, battlefield 2, 2142….) in ve, da je njena najmocnejsa tocka igranje preko neta.  Tokrat so se za konzolo malo bolj potrudili in igro naredili, da ima tudi solo kampanijo, kjer internetna povezava ni potrebna. Seveda so pa ravno tako pustili tudi MultiPlayer, da ne bo kdo mislil, da je samo SinglePlayer usmerjena. Dosti ljudi je pricakovalo, da bo SinglePlayer scis ravno zaradi tega, ker je igra to kar je danes predvsem zato, ker ima dobro dodelan MultiPlayer. To pa vsekakor ni tako.

Tokrat igramo ravno tako vojaka katerega so dodelili tako imenovani B’ Company. To so ponavadi skupine ljudi, ki so bli vojaki vendar jih zaradi neupostevanja ukazov in podobnih zadev namesto da sedijo v jecah spet vrzejo na bojisce. Njihova zivljenja pa nimajo nobene vrednosti tako, da jih, tudi ce umrejo v akciji, nihce ne bo pogresal. Tako se vse skupaj zacne. Dodelijo te skupini in kot zelenca te ne jemljejo dokaj resno in najbolj umazana dela moras ti opravit. Kmalu ni vec tako, ko skupaj odkrijete nekaj, kar vojska ni ravno nacrtovala. To pa je zaboj poln zlata. Ker je clovek po naravi pohlepen in si zeli imeti vedno vec se ta skupina odpravi za zlatom in se ne zmeni vec za vojsko. To pa vsekakor vojska ne pusti in seveda posljejo druge da vas terminirajo.  Tako imas potem konec koncev vse proti tebi in ostanes sam na bojiscu kjer te vsi skusajo ubit.

Igra ima zelo zanimivo zgodbo z razlicnimi zapleti in razpleti. Najboljse pa je to, kako te igra vedno bolj bliza z posamezniki skupine in ti da feeling da si res tudi ti del te skupine in se pocasi skozi igro spoznavate in stosate. V glavnem je feeling v tej igri zakon. Po vrhu vsega je pa se zelo dobro dodelan gameplay. Tokrat so nardili tako, da ce te nekdo vidi da si steku v stavbo ne bo skusal it za tabo skozi vhodna vrata. Razstrelil bo kos zida in si naredil svoja vrata =). Dosti krat ko je akcija nimas casa, da bi se kam skril ker ti vecinoma stavbo al kar koli uporabljas za zascito rastrelijo. Tako, da moras nonstop bit v moving-u.

Igro res priporocam vsem, ki igrajo rad streljacine. Se posebej zdej, ko ni neki dosti novih iger zunaj. Je nekaj novega, svezega, in niti ni tako tezka. Eksplozije so v tej igri fenomenalne. Lepsih eksplozij se nisem vidu v igrah. Ko se nekaj razleti….KABOOOOOOM…se zelo dobro unici =))) Dam pa ji 4/5 ker sem se vedno mnenja, da streljacine sodijo na PC ne pa na konzole. Ja…nikoli ne bom dau streljacini na konzoli 5/5. NIKOLI!  Dokler si seveda ne izmislijo novega sistema upravljanja 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s