PC,Recenzije iger

[PC] Age of Conan (3/5) *nudity*

Conan! COOONAAAAAN! Conan je clan. Res. Ce mi ne verjamete lahko greste igrat najnovejsi MMO zunaj, Age of Conan. Celotna igra je postavljena v Conan-ovo vesolje. Conan je kralj in on sovrazi magije. Zato je njegov nasprotnik Toh-Amon (neki takega), ki je baje najmocnejsi carovnik….um ja no. Ni glih carovnik. Je uni ki zna…upravljat magije.

Ze takoj povem, da je igra dooosti bolj “mature”. Se pravi jo vecinoma igra starejsi folk oz. bolj zrel folk. Vecinoma ni nekih 12 letnikov ki bi nonstop tezili, ceprav se najdejo kaksni italjani, ki znajo najedat. Hvala unemu, ki si je izmislu black listo =). Ze samo po tem se pozitivno razlikuje od ene najbolj znanih MMOjev…World of Warcraft. Ampak ne bomo o WoW-u, ker je zastarel za moje pojme. Je pa to, da je igra izsla pred kratkim in kot zgleda niso imeli dosti casa za testiranje vsega. To pa pripelje do tega, da je prevec napak “bug-ov”, ki te znajo prisilit do tega da das “ESC” in igro ugasnes. Vecinoma me to moti in to, da je bolj optimizirana za Visto, kot pa XPje. Jst imam oba sistema gor in lahko to potrdim. Glede na to, da je narejena za Visto bi lahko clovek predvideval da bo vsaj tekla na DirectX 10 pogonu. Kar pa ni tako. Vsaj meni ne pokaze opcije v Visti za DX10.

Vsekakor…igra se mi zdi ok samo cena je prevec visoka glede na to kolko napak je. Sej se odpravljajo ampak je pomoje prevec vsega. Popravis nekaj, se nekaj drugega pokvari in podobno. Upajmo na boljse 😉

Eko par slikic (*mature content*):

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s