PC,Recenzije iger

[PC] Dead Space (4/5)

deadspace_boxart_headerDosti krat, preden pride igra ven, ze vemo skoraj vse o njej. Kateri lik bomo igrali, kaksna je zgodba, kasen stil igre je. To je predvsem zato, ker hocejo pritegnit ljudi, da bi igro kupili. Zna se pa zgodit, da o igri skoraj nic ne vemo oz. je zelo malo takih, ki vejo zakaj se gre. To je ena od tistih iger, ki jo ne promovirajo dosti z raznimi reklamami plakati. To igra nekdo kot sem jst preigra in ker je dobra pove nekomu drugemu. Cez en teden vejo usi za njo in je kar naenkrat med najboljsimi 10 igrami letos.

Gre se za Survilal/Horror igro, kjer igras cloveka z imenom Isac. Ti si nek inzenir in so te poslali na neko vesoljsko ladjo, ker so se stiki s slednjo izgubili. Ko pa prispete do obmocja kjer ta ladja lebdi opazite, da je nekaj narobe. Noben se ne javi, grozna tisina. In se pocasi zacne zgodba odvija, ki vam jo seveda tu ne mislim povedat. Lahko povem, da je tak stil zgodbe ko se vse pocasi odvija ampak na koncu v zadnjih 30 minutah igranja izves vse in ti potem vse postane jasno. Priporocam igro vsem horror fan-om in pa tudi tistim, ki zelijo skurit malo adrenalina. Vsaj enkrat garantiram, da se useres od straha.

Graficno igra ni nevem kaj posebnega vednar atmosfera je v tej igri fenomenalna. Se posebej pa pride tukaj do izraza avdio. Razni drogovi, ki padajo, nekdo se joce, krizna situacija in cujes kako ti srce bije…dosti takih malenskosti, ki igro naredijo se bolj napeto tako da si nonstop pripravljen kdaj ti bo kaj izza vogala skocilo. Igra je dolga tam nekje 8 ur ce gres lepo pocasi in skusas najt cim vec predmetov, ki jih rabis za nadgrajevanje tako obleke, kot orozij. Ce vam halloween ni bil dovolj predlagam, da se podate v Dead Space in seveda obvezno igrat samo zvecer in v popolni temi z zvocniki na glas 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s