PC,Recenzije iger,Stuff,Xbox 360

Up-Date!!

hellgate_london_mainSem se lotu igrat [PC]Hellgate: London…GROZNO! Obupna igra. A ko pomislim, da je igro delala nekdanja polovica skupine, ki je naredila [PC]Diablo serijo…Kako lahko nekdo pade tako nizko ne vem. Igra sploh nima nobene rdece niti. Povejo ti zgodbo na zacetku…pol pa kr neki lutas po rusevinah in pomagas tistim, ki so uspeli prezivet. Sploh ni nic takega, da bi te gnalo igrat naprej. Po eni strani me tudi malo moti to, da se nakljucno generirajo stopnje. Vsakic ko gres iz “safe-zone” obmocja in gres iskat kaksne stvari za ljudi se level sam generira, ostane pa enako velik ravno tako kaksne posasti bojo not. Vendar, to ni vec to. Nekdo te poslje nekam, nekaj iskat, to dobis in prineses nazaj. Vedno eno in isto. Igral sem ene 3 ure in mi je postala dolgocasna. Edino kar mi je blo zanimivo je to, da lahko igras tretjeosebno ali prvoosebno ampak glede na to da je moj lik “dual-wielder” in ne uporablja pistol in raznoraznih “range” orozij nima smisla. To bo ena od unih iger, ki jih ne bom nikoli preigral. Ni vredno.

Imam Sony LCD TV, za katero sem dal dosti denarja ampak zadnje case nimam kaj igrat na njej. Ko sem jo dobil sem imel vse priklopljeno na njo. Tudi PC. Scasoma sem ugotovil, da igrat PC igre na tako velikem ekranu po eni strani nima smisla. Zgleda in deluje res legendarno, igrat vsako igro na tako veliko in na hudem sound sistemu (imam tudi zvocnike Logitech Z-5500) ampak opazis, da vecinoma ti je preveliko. Ker ko igrat nekaj online hoces vecinoma imet pogled na celotno sliko, se pravi na vse kar vidis. Ko pa imas tako veliko TV vecinoma gledas samo v sredino kjer je pika oz. katerikoli “crosshair” in se na to osredotocis tako, da ne ves kaj se potem okoli dogaja. Potem pa moras se dosti bolj skakat z ocmi, da vidis kolko energije se imas, kolko metkov itd…Zato sem kupil monitor (Samsungovo 24″) in je taprava velikost. Seveda pa…WIDESCREEN FOREVER!!!! =)

crackdown1Lotil sem se igrat [Xbox360]Crackdown…Sej je smeh, ko skaces ful visoko, in ti noben ne more nic. Pac, ko nimas kaj delat gres malo lutat po mestu, metat avte okoli, skakat 50m v zrak in podobno samo se mi je zgodila ena anekdota in zdej me je minilo. sem zacel igrat in kaksno urco po tem je zmanjkalo elektrike. Vsake tolko igra sama shranjuje vmes ko naredis dolocene stvari. Meni je igra ze shranla in vse sem samo lutal po mestu. Nato zmanjka elektrike. Dobro ajde, itak mi je shranlo sem si reku. WRONG! Zazenem igro in ze takoj v prvem meniju, ko nalozi mojo shranjeno igro in se odlocim da bom nadaljeval…Igra neki zamrzne tako da lahko potem samo konzolo restartam…Tako bo tudi ta ena od unih iger, ki jih nikoli ne bom preigral. Crap!

No. Da se povem, da sem se trenutno lotil igrat [PC]Far Cry 2, pol sledi [PC]Fallout 3 in pol bomo vidli. Za enkrat me [PC]Red Alert 3 ne navdusuje kaj prevec, sicer pa. Nisem se ji se posvetil tako kot je treba. Me dosti mika igrat [Xbox360]Fable 2 ze, ki sem igral enko ampak zdej bi si naredu lik in bi sou po zlobni poti. MWAHAHAHAHA =) Nic evo. To bo to.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s