PC,Recenzije iger

[PC] Call of Duty: World at War (4/5)

call-of-duty-world-at-war_590_logoNajavili so, da bo naslednji CoD (po CoD4) spet postavljen v 2. svetovno vojno. Vsi smo bli skepticni, ker so v streljacinah izmolzi ze vse kar se da iz 2. svetovne vojne . Enkrat ko smo igrali CoD4 Modern Warfare kjer se igra z trenutnimi orozji nasega obdobja se zdi poteza, da bi spet igrali svetovno vojno dokaj nesmiselna ampak sploh ni tako faljeno. Igra je res dobra ceprav se zdi, da je samo modifikacija CoD4.

Spet smo v 2. svetovni vojni in seveda Naziji skusajo osvojit cel svet. Ker jim seveda Evropa ni dovolj skusajo osvojiti se Rusijo vendar to postane prevelik zalogaj. Igro igras iz sveh strani. Na eni strani igras americana, in z vojsko se skusas prebiti do nemcev po morju. Z druge strani pa igras rusa in seveda moras braniti domovino in seveda poslat nemce nazaj in jim pokazat, kdo je glavni. Na koncu Naziji pusijo…BIG TIME!

Orozja so tipicna, takrat-dobna s tem, da je kar velik povdarek na ognju in ogenjbruhljacu. Muzika je orkestralna…in igra je dobra. Problem je samo v tem, da me je samo se bolj navdusila da grem spet igrat CoD4.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s