Playstation 3,Recenzije iger

[PS3] Mirror’s Edge (3/5)

miredgeflvTisti ki pravijo, da ni mozno iznajt kaksen nov stil igranja se dokaj motijo. Za dokaz so si izmislili igro ki jo igras iz prvoosebne perspektive in teces okoli Yamakasi stil…Se pravi skaces cez ovire, plezas po ceveh, se vesis po robovih in bezis pred pandurji.

Zgodba gre nekako tako…Mediji so popolnoma kontrolirani in use je nadzorovano, tako da ce nekdo hoce nekomu poslat kaksno sporocilo bojo to vedli tudi pandurji, zato so se naredile razne skupine “runnerjev” tekacev ki ta sporocila dostavljajo. Seveda pa to naredijo osebno in zato skacejo iz zgradbe do zgradbe in bezijo pred ostalimi, da lahko spodoricilo naslovljenemu dostavijo.

Igras vlogo deklice z imenom Faith in med enim poslom, ko imas za dostavit eno sporocilo srecas tudi tvojo sestro in enega mrtvega cloveka. Seveda pa se je nekdo hotel resit Faithine sestre zato vse skupaj izpade, da je tega cloveka ubila ta njena sestra. Tako, da ti potem nisi vec navaden runner. Tebe vec ne zanima ce je kaj za dostavit. Na vsak nacin hoces resit sestro. In potem se skusah pretihotapit tako da slisis razne pogovore kdo je biu tisti ki je to naredil in seveda naredis tako, da bo pravica zmagala.

Vecinoma se res samo tece okoli, skace cez ograje, pleza in tece po stenah…Je pa tudi kaksen krat kaj streljanja. Tukaj pa pride na vrsto pretep. Lahko nekatere policaje pretepes in jim vzames orozje lahko pa tudi upocasnis cas in tacas ko policaj zamahne mu vzames orozje in ga knock-outiras. To je pa tudi to…Vecinoma gre use gladko skozi…ampak se vcasih zgodi da prides do kaksne tocke kjer si po pol ure in ne ves kam in kako. Takrat sem jst tudi ugasnu igro in sem prisu nazaj cez nekaj casa pa mi je pol celo uspelo =)

Kot igra je dokaj zanimiva ji pa sigurno nekaj manjka. Graficno in igralno je res nekaj posebnega ampak deluje kot da bi nekaj manjkalo. Taksne igre so vsekakor dobrodosle in upajmo da bojo poslusali folk in tako izpilili ta nov stil igranja.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s