Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Fable 2 (3/5)

fable2box_header

Igra res ni nic posebnega. Ne vem ce se nadaljuje iz prejsnjega dela ampak tudi v tem igras igro od otrostva, kjer z sestro kupis neko magicno skatlico, ki naj bi uresnicila bilo kaksno zeljo. Nato ti nek clovek z imenom Lucien ubije sestro in skusa tudi tebe vendar tvoja usoda ni se smrt. Nato odrastes v fanta kjer pomagas iskat 3 heroje, ki ti bojo pomagali pri mascevanju sestre. Med tem ko isces te 3 heroje spet odrastes in postanes mozakar. V igri je dosti povdarka na to kako se bos odlocil. Ali bos pocel dobre stvari in te bojo ljudje spostovali ali pa bos izbral zlobno pot in se te bojo vsi bali. Izbira je vasa. V tej igri lahko tudi kupujes nepremicnine in iz tega sluzis denar, lahko se celo porocis in imas otroke, lahko sluzis denar z raznimi deli kot so recimo kovac ali drvar itd….Igra ponuja kar dosti moznosti vendar nic od tega ni potrebnega, ce se ti gre kot v moje primeru samo za zgodbo.

Igro igras iz tretje perspektive in imas na moznost ali bos napadal z sabljami, sekirami in podobnimi mahali ali pa bos uporabljal orozja na daljavo. Na voljo pa imas tudi magijo kot so elektrika, ogenj, tornado, telekineza…tipicne magije in sam se odlocas katere bos razvijal. Kadarkoli lahko tudi kaksno od teh znanj pozabis in dobis seveda manj tock nazaj in jih tako lahko porabis kje drugje. Je dokaj fleksibilno kaj zelis uporabljat in spet je od samega igralca odvisno kaj se bo odlocil uporabljat. Vecinoma so pa misije: pejdi do cloveka, ki ima problem, on ti pove kam naprej, pobij par stvorov in se vrni nazaj. Vendar je kar nekaj razlicnih vrst zlobnezev in vsak je nekaj posebnega.

Muzikalno tudi ni ne vem kaj posebnega. Pac tako neko klasicno glede na to da si vedno kje po kaksnih gozdovih, jamah, podezeljih…

Ce res ni kaj drugega igrat se kar podajte in zacnite igrat to igro. Zgodbo ti povejo takoj na zacetku u prvih 10 minutah in to potem skusas skozi igro dosect. Niti priblizno si ne znam predstavljat kolko je igra lahko dolga ce se lotis iskat vse kar lahko najdes v igri. Jst mislim da sem samo za glavno zgodbo porabu kaksnih 7 ur usega skupaj ampak sem jo igral cel teden ker sploh nima ne vem kaj takega, da bi te drzalo pri igri. Recimo, na vsak del dolocene stopnje ko koncas dobis nekaj kar di dosti pomaga pri nadaljevanju in tako, glede na to, da sam izbiras skoraj vse kadar koli tega potem tudi ni in se mi je vcasih igra zdela dolgocasna. Je pa res dosti stvari za delat not tako, da ce se lotite igre se je lotite odprte mentalitete in ne preigrat igre samo zaradi zgodbe.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s