PC,Recenzije iger

[PC] Crysis Warhead (3/5)

crysis-warhead_header

Igra se nadaljuje tocno od tam, kjer se je enka koncala. Takoj po tistem, ko si na letalo nosilki ubil tisto ogromno posast. Tokrat se izve, da en od teh stvari, po tem ko so ga ubili, se ni auto-destruct-iral, zato skusajo korejci to pridobit, da bi lahko zadevo prestudirali. Vendar ameriska vojska jim tega ne more pustiti. Tako se zacne vojna, ko si usak zeli to zadevo dobit zase, da bi jo lahko prestudirali.

Tece na istem pogonu kot prejsnja ampak ima dolocene popravke, ki so baje nekoga celo motili iz prve igre. Ena od teh napak je, ko te je nasprotnik opazil je za nekaj sekund stal pri miru, selep potem se je odlocil kaj bo storil in kako reagirat. Seveda pa tacas si imel dovolj casa, da si ga ubil.

Nasplosno igra kot igra je dobra streljacina. Graficno je mislim da ena od anjbolj tehnolosko naprednih kar jih je trenutno zunaj. Se vedno baje ne obstaja PC, ki bi igro lahko poganjal na MAX nastavitvah z vsemi detajli do konca, z anti-aliasing do konca. Dosti ljudi pravi, da je razlog za to samo v tem, da je pogon slabo spisan. Vsaj to je veljalo, ko je prisel prvi Crysis ven, sedaj verjetno obstajajo masine, ki poganjajo igro na konstantnih frame-ih na MAX nastavitvah.

Zgodbovno je pac kar je. Ce ti Sci-Fi ni vsec, pol ti tudi ta igra ne bo. Ima cisto nek svoj svet, v katerem je vojska ustvarila tako imenovane Nano-Suit’s s katerimi lahko tisti, ki jo ima obleceno, hitreje tece, ima vecjo fizicno moc, lahko postane prozoren (kot nekaksen Predator) lahko pa se otrdi, da metki ne morejo prebiti obleke. Nato pa se zgodi nekaj cudnega in je svet ogrozen ker napade nek neidentificiran organizem, ki je zmozen vse okoli sebe zmrzniti v sekundi.

Ne vem kaj si mislit o tej igri. Mene je potegnila ker na splosno me zanimajo alternativne scene, se posebej kot so prisotne tukaj. Vojaki z nakimi ultra tehnolosko naprednimi oblekami, svet napadejo neki vesoljci, ti moras resit sebe in svet…Dosti ljudem mogoce ni ravno vsec, da je igra open world kjer si lahko sam izberes iz kje in kdaj in kako bos prisel do dolocene tocke. Vsekakor pa Warhed nima tistega epskega feelinga, kot ga je imela enka, ko si ravno mislis, da si se resil pa je prisla neka zadeva velika 1km u visino in ti nek bogi clovek moras to unicit. Na koncu warhead-a je tudi neka taksna podobna akcija vendar nikakor ni tako spektakularna kot je bila v enki. Tukaj tudi nisem se pricakoval konca, pa se je kar na enkrat koncalo.

System Requirements

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800 (3200 for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s