Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (2/5)

banjo-kazooie_headerZadnji Banjo je biu na voljo na Nintendo 64 (na kratko N64) in je biu kar velika uspesnica. Minilo je kar nekaj let in tokrat so si predstavljali banjota v High Definition vendar so malo spremenili stil igre. Koncept je neverjeteno dober. Uporabi kot lego dolocene dele in is sam sestavi svoje vozilo, bodisi kopno, za po morju ali pa po zraku. Limit je lahko samo domisljija.

Stari dobri Banjo je bila bolj nekaksna 3D aventura. Podobno kot so Mariota naredili v 3D so na istem konceptu zgradili Banjota vendar ta slednja je delovala bolj otroska. Ima glavna junaka Banjota in Kazooie (medved in ptic), ki se bojujeta proti zlobni Gruntildi. Tudi tukaj so vsi znani liki prisotni vendar celotna igra deluje na principu, zgradi si vozilo in prevozi tolocene tocke, nekaj prenesi iz ene tocne na drugo in pdobno. Pac nekje je start in nekje cilj. Prvih par ur sem igro zelo uzival in vsakic ko sem dobil kaksne nove kose sem komaj cakal da zamenjam staro opremo z novo na mojih obstojecih kreacijah. To mi je biu tudi en od problemov. Konstantno vracanje v delavnico ker si prej imej malo bolj svoh motor in si tokrat dobil malo boljsega. Na zacetku to niti ni tak problem, ko pa imas ustvarjenih 20+ vozil in se pri vsakem lotiti modifikacij ker pac si napredoval v igri in si dobil boljse kose je dokaj mucno. Problemcek postane tudi pri tem, ker se vecinoma naloge ne spreminjajo, spreminjajo se samo lokacije. Igral sem do tocke, ko sem odklenil vse lokacije, nisem pa povsot pobral vseh puzlou (kot so bile v Mariotih zvezde, so tukaj bili koscki puzlou kot nagrada za opravljeno nalogo) in dvomim, da jo bom kdaj kmalu koncal. Pa se to da dodam. Igra kar dosti casa nalaga med stopnjami se posebej ko imas za se vrnit na tisti osrednji otok.

Je kar je. Vsekakor ne bi bla igra dobra, ce bi pustili isti nacin igranja in bi igro samo prenesli na novodobne konzole. Ce bi se se malcek vec ukvarjali z igro in dodali se kaksne elemente poleg samo striktno vozenja bi bila igra precej boljsa.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s