Stuff

Month-Madness!

Glih tolko, da lahko folk ve zakaj se ne javljam na telefon, zakaj me ne dobijo na MSN…TA MESEC JE ZAKON! Je prišla Forza 3 (katero sem kupil Limited Collectors Edition in sem se celo po eni strani malo rešil odvisnosti), Modern Warfare 2 (najbolj pričakovana streljačina letos), zdej tačas ko to pišem se odklepa Left for Dead 2, New Super Mario Bros. za Wii, Assassins Creed 2 (ki sem by the way imel endurance run v nedeljo od 11:00-01:00…JAP. 13 ur brez večjih prekinitev vse streamano). Da ne pozabim omenit Dragon Age, ki podira vse lestvice kot ena najboljših RPG iger letos zunaj. Nor mesec in kar neprestano je nekaj za počet. Večinoma stream deluje vsak dan. Ta teden se začne okoli 18h (tolko da pridem iz sluzbe in kaj pojem). Jutri (oz. kar že danes, glede na to kdaj to pišem) bo verjetno New Super Mario Bros. Wii MANIA. Igrali bomo: moja mama, en frend (mogoče celo 2) in še jst… co-op (predvidevam smeha pouno skledo) in ta teden bom tudi, najverjetneje,  končal Assassins Creed 2 in bom o tem tudi kaj napisal (samo tako za info…če ste igrali enko, morate dvojko tolko bolj obvezno igrat!).

Seveda pa ne smemo pozabit na retro-gaming night, ki se večinoma zgodi ob sobotah (če se nikjer nič ne dogaja zunaj ma tudi če se…mi se imamo boljše). To pa predvsem pomeni California Games in kakšne Cadillacs and Dinosaurs, FInal Fight…kakšna od teh. Postajte kaj si želite, da se igra poleg California Games…(lahko tudi pac-man, tetris, bilo katera old school igra)

Še ena zanimivost. Med tem, ko sem igral Assassins Creed 2 je gledanost streama poskočilo na  “4 Fans 2,681 Views” kar je trenutno najvišji ogled E-nteract streama do sedaj. Keep it up peeps and thanks for the support!

Zdaj pa zbogom. Long live and prosper the world of video games! E3 OUT!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s