PC,Recenzije iger,Stuff

Modern Warfare 2 MADNESS!

Verjetno ste opazli, da ze nekaj casa nic ne stream-am in nic ne pisem. Nasplosno nisem vec nekaj aktiven. Sploh nimam casa niti za se pogovarjat z prijatelji. Problem je v tem, da od kar je ta igra zunaj (recimo ene 3 tedne je od kar jo igram) nimam vec casa za nic. Enkrat ko pridem iz sluzbe, nekaj pojem in sem ze online s frendi in nazigamo MW2 po cele vecere. To se potem ponavlja vsak dan in tako mini cel mesec brez da bi kogarkoli poklicau, pozdravu. Skratka nic ni iz mene v tem obdobju. Par iger je sicer se prislo umes, ki si jih zelim igrat ampak enostavno ni casa ker sem prevec zagret za MW2. Lahko bi igral tudi Left 4 dead 2 pa tudi to je pri strani. Zgleda, da bo ta december dokaj podoben kot vsak do zdaj. Doma pred PCjem ter s frendi nazigamo eno najboljsih iger letos (to je moje mnenje). Tako da, ne se bat, se sem ziv samo minit me mora ta trenutni “modern-warfarenizem” =))))

Ce kdo od vas tudi to igra me lahko komot doda na Steam-u. Moj nick je “Etrips3” in lahko z veseljem kdaj odigramo kaksno.

If any of you reading my blog (even they actually don’t understand anything) or if you got here accidentally, you can add me as a friend on Steam. My nick name is “Etrips3” (without the quotations) and I would gladly go for a match or two. Long live and prosper the world of video games!

One thought on “Modern Warfare 2 MADNESS!

  1. ola!
    vesele praznike stari tebi in familiji, pa lepo pozdravi mamo.

    P.S.: ne mi delat guste s takimi posti!!:P

    ajt stari, se cujemo

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s