Recenzije iger,Xbox 360

[Xbox 360] Dante’s Inferno 3/5

Narejeno po Dantejevi Bozanski komediji, igra prikazuje temacen, srhljiv del le te. Ideja za zgradbo igre je perfektna in izdelana je tudi vrhunsko. Vsaj kar se tice vizualno. Igra je groteskna in prijetna za fane horrorjev in…virtualnih josk! Tega je precej in to celo joske ki so 10x vecje od tebe. Ampak igri nekaj manjka.

Igralnost je podobna igram ki so to ze pred tem dobro izpilile…tipa God of War. Problem ni tolko v tem kaksna je igralnost. Precej se vidi podobnost z GoW in ne prinese nic novega. Mahas z orozjem po nasprotnikih, ki v dolocenih delih se neskoncno prikazujejo in imas boss fajte. Vsak boss fight ti da neko novo moc, ki vsekakor prav pridejo ampak ne pripomorejo kaj prevec. So nekako enakomerjo razporejeni ampak dosti krat sem imel feeling da rabis prevec casa da prides od enega bossa do drugega in je zato dosti krat igra postala monotona.

Je igra ki jo pac priporocam ljudem, ki nimajo tacas kaj igrat (kot recimo Modern Warfare 2, MAG, prihajajoci Bad Company 2) drugace je pac taka solidna igra, ki nima vecjih problemov, vizualno je zelo privlacna ostalo pa malcek pesa. Sem pa skoraj preprican da so izmozli iz knjige kar se je le dalo in naredili najvec kar se je dalo, kajti knjiga ima zelo specificno opisane razne kroge pekla. Tako da vec kot tolko si niso mogli izmisljevat. Ce imate moznost si jo izposodit ali rent-at to storite. Kupil je ne bi.

(več o igri si lahko preberete na GiantBomb.com) -> Dante’s Inferno

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s