Gaming novice

FOR HONOR PRAZNUJE ČETRTO OBLENICO, IZID SHOVEL KNIGHT VSEBINE & NOVOSTI ZA 5 LETO

ZDRUŽENO KRALJESTVO – Februar 18, 2021 – Ubisoft ta teden praznuje For Honor-jevo četrto obletnico z najavo For Honor’s Year 5: Year of the Covenants vsebine. Po štirih letih neprekinjenega posodabljanja in izboljševanja vsebine, Year 5 prinaša kopico novosti, katere nadaljujejo pripovedni lok, ki se je začel v 4. letu. The Year of the Covenants bo uradno na voljo 11 Marca ter dodatne novice o Year 5 Sezoni 1 bodo na voljo kasneje.

Vsebinski načrt za prihajajoče leto vključuje štiri tematske sezone z novimi kustomizacijami, dva nova heroja – eden bo na voljo v Year 5 Season 2, drugi pa bo na boljo v Year 5 Season 4 – ter novimi igralnimi načini, ki na novo oživijo igro. Ravno tako bodo dodali pripadajoci Battle Pass za vsako sezono. Več detajlov Year 5 vsebine je bilo možno dobiti na Warrior’s Den live streamu 18 Februarja ob 17:00 UTC na uradnem For Honor Twitch kanalu twitch.tv/forhonorgame.

Poleg tega, se je For Honor križal z Yacht Club Games-ovim Shovel Knight-om in tako prinesel vsebinsko tematiko katera vključuje Shovel Drop Emote in 3 izjemnime obleke,od katerih vsaka vsebuje okraske, učinke razpoloženja, simbole in še več. Emoti bojo na voljo za 10.000 Steel, obleke pa za 15.000 do 20.000 Steel; vse predmete lahko kupite v in-game trgovini od zdaj pa vse do 4. marca.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s