Stuff

Idejno o YouTube kanalu (zaželjeni komentarji)

Glede na izjave prijatelja, kot sem razumel, on težko sledi dogajanju o svetu gaming-a in se je tako porodila ideja, da bi enkrat na teden izbral najbolj pomembne novice glede izida iger ali kaj je novega v slednjem, za vikend, bi se pa lahko naredilo kakšen tech tips video. Seveda vse izključno v slovenskem jeziku saj verjamem, da ne glede na to, da nas je 2mil slovencev, je dosti ljudi tudi izven rodne države, ki bi si želeli slišati videje v maternem jeziku. Ne garantiram perfektne slovenščine ampak verjamem, da bo to dalo nek karakter vsebini!

Bi bilo uredu zazačetek? Glede na to, da nisem uradno naredil še nobenega videa…zdej se pa porodi ideja da bi kar 2 na teden, moram videt kako mi bo to ratalo ampak sem dovolj zagnan in že preveč časa govorim, da bi rad zaštartal nekaj takega. #fingers-crossed

Veliki motivator za kontekst vsebine je Linus z kanalom Linus Tech Tips in stil kadrov kot jih ima Ciril Kosmač glede videjev o avtomobilih. Mislim, da lahko najdem neko umesno originalno idejo za ustvarjanje videjev in tako predam moje znanje iz serverjev/osebnih računalnikov in upam, da lahko navdušim še veliko ljudi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s